top of page

Menestys on joukkuelaji

Kehitys kehittyy ja me siinä mukana. Kun tekeminen on tavoitteellista niin tehdään myöskin matkan varrella oikeita asioita sen suuntaisesti, että saavuttaisimme tavoitteen. Jos meillä ei ole tavoitetta niin voimme myöskin tehdä oikeita asioita, mutta ehkä se sana on tehokkuuden puute, joka meihin tässä tapauksessa osuu ja teemme paljon myös ns. turhia asioita.Se kuka sanoo, että less is more tietää varmasti paremmin. Panostetaan laatuun, eikä niinkään enään määrään. Tämä näkyy esimerkiksi jo hyvin kauan lajin parissa olleilla urheilijoilla. Teemu Selänteen vikat vuodet ei harjoiteltu enään määrällisesti samalla tavalla kuin aikaisemmin, mutta oltiin kaiken suhteen viisaampia. Osattiin asettaa tavoite oikein ja tehtiin oikeita asioita sinne pääsemiseen. Ja se tavoite: “one more year” tai jotain muuta, mitä se vaatii?Less is more


“Se kuka sanoo, että less is more tietää varmasti paremmin. Panostetaan laatuun, eikä niinkään enään määrään.Mitä se vaatii?


Menestys on joukkuelaji. Mitä se tarkoittaa ja onko se vain sanahelinää? vastaan yhtä kryptisesti kuin itse slogan on. Yksi puu ei pala, kaksi puuta palaa. Hyviä ja huonoja päiviä tulee. Niitä on jokaisessa projektissa, kotona urheilussa, kaikessa. Kuka sua auttaa, kannustaa ja muistuttaa projektin tärkeydestä jos ei se perhe, työkaveri, tuttu tai joku muu asiaan ympärillä oleva ihminen. Kuka sulle antaa sitä korjaavaa palautetta, jotta teet oikeita asioita sen tavoitteen suuntaisesti. Siis, ennen kuin aloitat niin katso ketkä kaikki voivat osallistua, koska sä tiedät. Yksi puu ei pala, kaksi puuta palaa.


Muista ottaa muut mukaan sun onnistumisiin!


-Akseli


27 views0 comments
bottom of page